Video "Vin cu rugămintea de mamă să o ajutăm. Niciun suflet nu merită asta"- TÂNĂRĂ DESFIGURATĂ ÎN BĂTAIE ȘI ARUNCATĂ PESTE GARDUL SPITALULUI

858

Articole recomandate

Apel umanitar pentru Monica, tânăra de 18 ani din localitatea Vidra care a fost bătută cu sălbăticie și aruncată peste gardul unui spital, lansat de apropiați.


Tânăra, care urmează să împlinească 19 ani luna aceasta, a fost adusă în comă la spitalul din comună, luni, 2 aprilie, în jurul orei 8:00. 


Iubitul său, un bărbat în vârstă de 31 de ani, ar fi fost cel care a snopit-o în bătaie pe tânără și apoi i-ar fi aruncat trupul peste gardul spitalului din Vidra.

Paznicul spitalului a fost cel care a găsit-o pe Monica desfigurată și plină de sânge și a dus-o la camera de gardă.


Fata ar fi avut asupra ei telefonul mobil și buletinul, însă medicilor le-a fost greu să își dea seama dacă fata era aceeași persoană din buletin din cauza rănilor grave.

Monica a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Focșani, acolo unde, în urma unor analize care au arătat că a suferit leziuni cerebrale grave, medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie Galați.

Mama Monicăi a lansat un apel disperat pentru a-și salva fiica. Tânăra se zbate în continuare între viață și moarte în spital, iar costurile pe care familia trebuie să le suporte sunt uriașe.

"Vin cu rugămintea de mamă, om, să o ajutăm pe Monica. Niciun suflet nu merită asta, niciun copil, nici al meu, nici al tău, nici al nimănui….", a declarat Maricia Vidreanu.




sursa foto si text: observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1375 secunde