Vin întăriri în Armata Română! Atenție, nu mai e mult până-n 22 iunie!

8904
Vin întăriri în Armata Română! Atenție, nu mai e mult până-n 22 iunie! - armata-1529045234.jpg

Articole recomandate

Statul Major al Forțelor Terestre din Ministerul Apărării Naționale lansează campania de angajări de personal înalt specializat și organizează concursuri de ocupare a unor funcții prevăzute cu grade de ofițeri sau subofițeri, informează adevarul.ro.

Este vorba de chemarea/rechemarea în activitate a unor persoane pentru ocuparea unor funcții de specialiști în domeniul juridic, relații publice, comunicații, informatică, control intern, logistic, HR, securitate și sănătate în muncă, sociologie sau psihologie. Mai sunt vizați, printre altele, experți în rachete, avioane fără pilot și radiolocație.

Înscrierile se încheie pe 22 iunie, iar pe 29 iunie, după ce sunt verificate dosarele, se fac publice numele celor acceptați la concurs. Apoi, până pe 20 iulie se efectuează examinarea medicală și evaluările psihologice și fizice la care candidatul poate primi calificativul ADMIS sau RESPINS. Pe 25 iulie, cei care trec și de această etapă dau examenul scris, iar rezultatele finale sunt afișate cinci zile mai târziu.

Vârsta candidaților trebuie să fie între 18 și 50 de ani. Cei care vor să ocupe o funcție de ofițer trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ universitar acreditate, cu diplomă de licență, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor și specialităților militare pentru care aplică.

Pentru cei care vor să aplice pentru aceste funcții de înaltă specializare în MApN, reprezentanții instituției anunță că mai există o serie de criterii generale pe care aceștia trebuie să le îndeplinească. Astfel, trebuie să aibă cetățenie română și domiciliul stabil în România de cel puțin 6 luni și să nu fi fost condamnați pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3518 secunde