Vinerea "neagră". Patru accidente, în cinci ore

198
1
Vinerea

Articole de la același autor

Patru accidente rutiere s-au petrecut vineri seară, în decurs de doar câteva ore, trei în municipiul Constanța și un al patrulea, care s-a soldat și cu pierderi de vieți omenești, în Topraisar.

Primul s-a petrecut puțin după ora 17.00. O tânără de 33 de ani, care circula în localitatea Topraisar, dinspre localitatea Negru Vodă către municipiul Constanța, a accidentat mortal o femeie de 67 de ani care se deplasa pe partea carosabilă, pe același sens de mers.

O oră și jumătate mai târziu, un bărbat de 31 ani, care conducea un autoturism în municipiul Constanța, pe strada Steagului dinspre strada Crinului, către strada Soveja, nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire" când a ajuns la intersecția cu strada Andrei Mureșan și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 46 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea șofer.

Puțin înainte de ora 19.00, un alt șofer, de 38 ani, care conducea un autoturism pe strada Dezrobirii, dinspre B-dul I.C. Brătianu către strada Eliberării, când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul blocului IS5 a accidentat un bărbat de 64 ani. Acesta se angajase în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto. Din fericire, în urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a pietonului.

Nu atât de norocos a fost un alt pieton. Tot vineri, în jurul orei 22.00, un bărbat de 58 ani, care conducea un autoturism pe B-dul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către B-dul Tomis, când a ajuns la marcajul pietonal de la intersecția cu strada Ștefăniță Vodă, a accidentat o tânără de 31 ani care se angajase în traversarea părții carosabile, de asemenea pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto. Femeia a fost transportată de urgență la spital, deoarece a fost grav rănită. 

Comentează știrea

ioan
25 noiembrie 2013
despagubiri rca

www.victimeaccidente.ro Asociatia pentru Sprijinul si Protectia Victimelor Traficului Rutier-Sfantul Ioan (Bucuresti) va acorda in mod gratuit consultanta si reprezentare pentru obtinerea, in cel mai scurt timp, a despagubirilor banesti ce vi se cuvin, conform legii, de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (actualul ASF). Ne puteti solicita sprijinul la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0749830094. Suntem alaturi de dumneavoastra. Contactati-ne si ne deplasam noi la dv.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Matiz făcut praf pe Soveja
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde