Concurs Vîntu a depus la dosar un act medical pentru probleme cardiologice, semnat de un ginecolog

259

Articole recomandate

Magistratul care judecă dosarul în care Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului a cerut lămuriri vineri în legătură cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de la o clinică vieneză unde sunt tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog.
Judecătorul Camelia Bogdan a spus vineri că nu înțelege de ce un act medical ce viza probleme cardiologice este semnat de un medic ginecolog.
La termenul din 6 decembrie Sorin Ovidiu Vîntu a depus la dosar o copie a unei recomandări făcute de șeful unei clinici vieneze privind internarea omului de afaceri în această unitate.
Judecătorul Bogdan le-a cerut avocaților lămuriri suplimentare și să depună la dosar originalul acestei recomandări medicale.
Referitor la această problemă, Sorin Ovidiu Vîntu a precizat că s-a operat în urmă cu trei ani la clinica medicală respectivă, intervenția chirurgicală fiind făcută de specialistul acestei clinici, un profesor universitar în cardiologie care de altfel și-a dat acceptul cu privire la această recomandare semnată de șeful clinicii. Mai precis, Vîntu a arătat că recomandarea a fost făcută în mod efectiv de cardiologul său și doar documentul redactat a fost semnat de șeful clinicii, care este ginecolog.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Bătrână dispărută de acasă
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Cocaină în sticle de șampon!
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patru persoane ucise în ambulanță
Pagina a fost generata in 1.7085 secunde