Violată după ce a fost amenințată cu un baston electric

579
Violată după ce a fost amenințată cu un baston electric - 0d3564488c62ee5ef0586d08d3530709.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele lui Paris Voicu, de 24 de ani. Tânărul este acuzat de viol și a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
În cursul zilei de 9 decembrie 2009, în jurul orei 9,00, o tânără de 18 ani, elevă în clasa a 12-a, la Liceul "Virgil Madgearu", din Constanța, se îndrepta spre școală.
La un moment dat, fata a fost acostată de un necunoscut (ulterior s-a stabilit că-l cheamă Paris Voicu) care i-a spus să se oprească puțin pentru că are nevoie de ajutorul ei. Sub pretextul că vrea să o întrebe despre o anumită adresă, individul a reușit să o oprească pe fată din drumul ei. După ce s-a uitat bine în jurul său și a văzut că nu este nimeni, bărbatul a luat-o cu forța și a dus-o în spatele unui bloc din apropiere. Tânărul a scos un baston cu electroșocuri și a amenințat-o pe fată că-l va folosi împotriva ei, dacă refuză să întrețină relații sexuale cu el. În cele din urmă, fata a fost violată. După ce și-a satisfăcut poftele, individul s-a făcut nevăzut.
Deși în stare de șoc, adolescenta a reușit să ajungă la Poliție și să reclame fapta.
Ea le-a adus la cunoștință oamenilor legii ce i s-a întâmplat. Spre norocul ei, a reușit să rețină destule detalii despre bărbat, lucru care i-a ajutat enorm pe oamenii legii.
În cursul zilei de joi, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. Ei s-au dus la locuința lui Paris Voicu și în urma percheziției au găsit bastonul cu electroșocuri ascuns într-un sertar. Tânărul a fost reținut și dus în fața instanței de judecată care a dispus arestarea acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4717 secunde