Violatorul de copii din Ghindărești, șase ani la pușcărie

551
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus condamnarea la șase ani de pușcărie a lui Adrian Grigore, zis "Golodac", de 18 ani, din Ghindărești, care a fost trimis în judecată de procurori, în stare de libertate, pentru că, în 2007 și 2008, a abuzat sexual doi minori. Ei au confirmat astfel sentința emisă de magistrații de la Tribunalul Constanța și au infirmat-o pe cea dată de cei de la Curtea de Apel prin care tânărul a fost condamnat la doar trei ani de închisoare cu suspendare.
Potrivit rechizitoriului, la data de 26 mai 2007, "Golodac" i-ar fi spus lui Nicușor V., de nouă ani, care se juca în fața casei cu un băiețel, Adrian M., să îl ajute să ducă vacile la păscut. Când s-au întors, Adrian George i-a invitat pe cei doi copii în locuința bunicii lui, ca să se joace, ademenindu-i cu diverse dulciuri. Numai că, imediat cum minorii au intrat în casă, "Golodac" a tăbărât pe Nicușor, abuzând sexual de el. Totul se întâmpla sub privirile celuilalt minor, care nu a putut reacționa în nici un fel pentru a-și apăra prietenul. Abia după două săptămâni, Adrian M. și-a luat inima-n dinți și i-a povestit tatălui lui Nicușor cele întâmplate, numai că acesta nu a depus vreo plângere la Poliție la acel moment, iar Adrian Grigore a rămas nepedepsit și liber să nenorocească alți copii.
Așa cum era de așteptat, la scurt timp, situația s-a repetat. De această dată, victimă a căzut un băiețel de șapte ani, Ivan Z., pe care inculpatul îl cunoștea din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9735 secunde