Violuri oribile! Bestii care violează bătrâne și chiar propria mamă

1994
1
Violuri oribile! Bestii care violează bătrâne și chiar propria mamă - fondviol-1498662270.jpg
Mai mulți indivizi din Ostrov au semănat panică printre locuitori, după ce au sechestrat și violat mai multe persoane, fiind cercetați și pentru tâlhărie, furt calificat și lipsire de libertate. Mai grav este că fratele unuia dintre violatori și-a abuzat sexual propria mamă, la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar. Doi dintre bărbați au fost reținuți și mai apoi arestați pentru 30 de zile.


Două octogenare din Ostrov au trecut prin clipe terifiante în urmă cu o săptămână. Petrică Tîrîș, Costică Tercaru și Dumitru Aurel Poștaru, cu vârste de 20, 34 și 25 de ani, cu toții din Ostrov, au intrat prin efracție în locuința unei femei, în vârstă de 81 de ani, după ce au spart geamul ferestrei, în jurul orei 01.00. Cei trei au furat un telefon mobil și un fular, prejudiciul fiind estimat la 200 lei. În tot acest timp, Dumitru Poștaru a ținut "de șase", la poartă. 


După comiterea spargerii, Poștaru a refuzat să se mai aventureze în alte "misiuni" alături de cei doi. După o oră, Petrică Tîrîș și Costică Tercaru au intrat peste o femeie, de 85 de ani. Tîrîș a lovit-o cu pumnul în față și a trântit-o în pat, după care ar fi întreținut raporturi sexuale normale și anale cu aceasta. În tot acest timp, Costică Tercaru a căutat prin casă după bani, reușind să fure suma de 170 lei. Dis de dimineață, victimele au sunat la Poliție. 


"Petrică Tîrîș, profitând de vârsta foarte înaintată și de imposibilitatea victimei de a se apăra, a întreținut raporturi sexuale normale și anale cu aceasta împotriva voinței sale. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă față de inculpații Petrică Tîrîș și Costică Tercaru, iar Judecătoria Medgidia a admis propunerea de arestare formulată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28 iunie și până la data de 27 iulie, inclusiv", susține Mihail Aurel Ciorobea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Tot în urmă cu două luni, Florin, fratele lui Petrică Tîrîș, a intrat în locuința unei femei de 89 de ani, tot din Ostrov, unde ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta. El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de viol de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Bărbatul a fost arestat după ce a fost prezentat instanței de judecată din Medgidia. 


Și tot în urmă cu două luni, fratele lui Costică Tercaru, Mihai, în vârstă de 34 de ani, și-a violat cu bestialitate mama, după ce a ajuns acasă nervos și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta i-a ordonat mamei sale să se dezbrace, după care a silit-o să întrețină raporturi sexuale. Cum a reușit să scape, femeia a fugit către locuința celuilalt fiu și a sunat la Poliție. După ce a fost audiat, Mihai Tercaru și-a recunoscut fapta, acesta comițând violul la câteva zile după eliberarea din penitenciar. 


Comentează știrea

Murphy
29 iunie 2017
Ghilotina !

Nu exista cod penal pentru asemenea monstrii. O lege aspra a ghilotinei in piata publica ne poate scapa de asemenea monstrii vii. Pentru ei nu exista drepturile omului pentru simplul motiv ca nu sunt oameni, sunt monstrii si trebuie decapitati dar numai in piata publica. Daca se intampla asa ceva in China, a doua zi erau suiti in camion si dusi pe stadion, acolo unde sunt pusi in genunchi, probabil in fata lui Dumnezeu, si impuscati in ceafa. Numai asa scapam de monstrii. La noi, incepem cu drepturile omului, cercetati in stare de libertate, arest la domiciliu, sau, de ce nu, liberi pe cautiune.Dar..si ghilotina ar fi prea usoara pentru ei, pentru monstrii, eu cred ca arderea lor pe rug ar fi cea mai buna solutie, cu rugul in piata publica din Ostrov !

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde