Viteze de peste 200 km/h pe Autostrada Soarelui. Radarul stă la pândă!

218
Viteze de peste 200 km/h pe Autostrada Soarelui. Radarul stă la pândă! - autostradavitezasursapolitiaroma-1589477794.jpg

Articole de la același autor

Trei șoferi, surprinși că rulau pe Autostrada A2 cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră au rămas fără permisele auto. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București - Constanța acționează, constant, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Miercuri, oamenii legii s-au aflat cu radarele pe șoseaua care leagă litoralul de Capitală și în decurs de câteva ore au surprins trei șoferi care au călcat cu hotărâre pe pedala de accelerație.

Cei trei șoferi surprinși cu viteze excesive - de 204 km/h și respectiv 211 km/h - au fost sancționați contravențional cu amenzi de 2.900 de lei fiecare, dar și cu măsura complementară de reținere a permiselor de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

"Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice. Viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h. Trebuie ținut cont de faptul că limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere", a transmis Poliția Română. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5193 secunde