Vitezomanii din Constanța, arși la buzunare

199
1
Vitezomanii din Constanța, arși la buzunare - vitezomaniidinconstanta-1395678281.jpg

Articole de la același autor

Deoarece una din principalele cauze generatoare de accidente grave de circulație o reprezintă nerespectarea regimului legal de viteză sub cele două forme, nelegală și neadaptată condițiilor de drum, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni de prevenire și de impunere a legii pentru reducerea evenimentelor care se produc din cauza vitezei. Astfel, acțiunile s-au concretizat în 150 de sancțiuni, dintre care 81 de amenzi au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză. De asemenea, rutieriștii constănțeni au reținut opt permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare. 
Scopul acțiunii l-a repre-zentat reducerea numărului accidentelor grave de circulație  și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto. 


Comentează știrea

Gidu Giru
25 martie 2014
arsi la buzunare

Limbaj de ziarist cu pretentii, cu un vocabular limitat la citeva fraze si cuvinte demne de Piata Chiliei: "tepuit, calcat pe bec, etc." Dar asta nu se vede asa ca l-a sunat pe taticu si au blocat accesul celor care critica. Nici vorba sa se schimbe in bine. Ziaristi analfabeti care nu sint in stare sa lege doua cuvinte, redactori semi analfabeti care nu inteleg nimic din ziaristica. Bravo voua. De ce nu respingeti toate articolele scrise de ziaristii vostrii, articole care includ cuvinte si expresi ca cele de mai sus? Ziarul vostru ar fi o pagina goala.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Eveniment : Sute de pietoni, amendați de rutieriști
Pagina a fost generata in 0.4885 secunde