Asistentul medical Șerban Mihalcea, din Constanța:

"Voi fi primul subofițer din țară care va intra în greva foamei"

2035
5

Articole de la același autor

Asistentul medical Șerban Mihalcea, cel care a scos la lumină ilegalitățile comise în Centrul Medical Județean Constanța al Ministerului Afa-cerilor Interne (MAI) este decis să intre în greva foamei. Intenționează să recurgă la această formă drastică de protest dacă nu i se va face dreptate și dacă superiorii care au dispus punerea lui la dispoziția centrului (fiind la un pas să-și piardă locul de muncă) nu vor părăsi ministerul de resort. 

De altfel, constănțeanul atrage atenția că superiorul căruia i-a raportul ilegalitățile și de la care se aștepta să facă lumină în Centrul Medical Județean Constanța are, la rândul lui, parte de un scandal cu rețete false, în propria familie. "Medicul Laurenția Nicoleta Galeș, soția dr. Gabriel Ovidiu Galeș, directorul Direcției Medicale din cadrul MAI și cel căruia i-am înaintat eu sesizările și mă așteptam să trimită controale și să facă lumină, este la rândul ei acuzată că a eliberat rețete false. Soția dumnealui lucrează la Institutul Oncologic și a fost acuzată, la sfârșitul anului trecut, că elibera rețete false folosindu-se de parafa unui alt medic. Acesta este omul care trebuia să judece cazul semnalat de mine la Constanța? Este un om incompatibil moral! Am sesizat, în acest sens, și Comisia de Abuzuri de la nivelul Senatului României", ne-a declarat constănțeanul Șerban Mihalcea. 

"Sunt decis ca pe 4 februarie să intru în greva foamei, în fața Centrului Medical Cernavodă, unde este locul de muncă, dacă până atunci cei responsabili de ilegalitățile care s-au făcut nu vor pleca din sistem. Nu-mi mai pasă de consecințe, voi fi primul subofițer din Ministerul Afacerilor Interne care va face greva foamei", a subliniat bărbatul. 

Mai trebuie menționat că, imediat după ce a adus în atenția opiniei publice copii după actele care dovedeau ilegalitățile comise în cadrul Centrului Medical Județean Constanța - copii după contractele încheiate pentru reparații la sediul instituției, după rețete medicale eliberate de dr. Florian Anghel, care ridică suspiciuni - asistentul medical a fost chemat la Direcția Națională Anticorupție, pentru a da declarații în dosarul penal pe care procurorii îl aveau deja în anchetă. 

Comentează știrea

coco
28 ianuarie 2013
Coruptie

Tinere subofiter dute in audienta la domnul ministru Stroe cu toata documentatia, toate probele si se va face curatenie daca se dovedeste ca ai dreptate. Fa apel la Antena 3, de unul singur nu faci nimic , este foarte greu, si cu greva foamei nu cred ca vei sensibiliza pe careva. Mult succes si noroc !

Ro-Co-Co
28 ianuarie 2013
Cum vrei ?....

Dupa greva foamei cum vrei ?...la pamant sau incinerat ?...e obligatoriu sa spui inainte de a-ti gasi tu dreptatea...Tinere, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. In Romania nimeni nu fura, ci testeaza DNA-ul, DIICOT-ul, etc., etc.

Un cetățean
28 ianuarie 2013
Anomalie

Tot respectul pentru faptul ca demască neregulile din Centrul Medical. Dar cum să acorzi gradul de agent de poliție unui asistent medical ?! Câți hoți a prins acest domn ? Doamne în ce țară trăim !

laurentiu
28 ianuarie 2013
suntem alaturi de tine

Serban!..Noi cei doi subofiteri ( Valeriu si Gabi) din Drobeta -Turnu Severin colegii si prietenii tai , stii ca suntem cu tine , si te vom urma daca , cei responsabili cu luarea deciziei pe care stii ca o asteptam , nu se vor tine de "cuvant ", sa fie corecti!!!. Daca raspunsul lor va fi acelasi cu cel primit de tine , in urmatoarea zi iti vom urma gestul , ca fiind ultimul prin care dorim sa atragem atentia , asupra faptului ca Ministerul de Interne risca sa devina "Casa Mafiei Nationale" .

Alexandru
29 ianuarie 2013
miting al cadrelor disponibilizate ilegal din MAI

In data de 5 februarie jandarmi,pompieri si politisti de frontiera disponibilizati ilegal de igas vom organiza in Bucuresti un miting pentru a sensibiliza opinia publica in ceea ce priveste abuzurile facute de sefii din MAI si modul in care se perpetueaza aceste abuzuri desi teoretic s-a schimbat puterea !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.277 secunde