Vrăjitoarele care au șantajat-o pe Oana Zăvoranu, băgate după gratii. Decizia este definitivă

351
1
Vrăjitoarele care au șantajat-o pe Oana Zăvoranu, băgate după gratii. Decizia este definitivă - vrajitoarele-1481786063.jpg

Articole recomandate

Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, și Roxana Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate, azi, la câte trei ani de închisoare cu suspendare, pentru șantajarea Oanei Zăvoranu, potrivit România TV. Decizia este definitivă.


Vrăjitoarele Vanessa și Melissa luau legătura cu victimele, cărora le solicitau la început, pentru inițierea ritualului, diverse bunuri sau obiecte precum articole personale de îmbrăcăminte, păpuși, piroane, cuțite, iconițe, miere de albine. Ulterior, pentru desfășurarea ritualului care se prelungea în timp sub diferite pretexte, acestea cereau bijuterii sau autoturisme și sume de bani din ce în ce mai mari.


Potrivit procurorilor, Oana Zăvoranu a fost determinată de către inculpați să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile și imobile sau contracte de împrumut cu garanție imobiliară, la un preț subevaluat în raport cu valoarea de piață a acestora, în realitate fiind vorba "cămătărie disimulată".


Totodată, în perioada februarie - septembrie 2011, Oana Zăvoranu a fost deposedată de o serie de bunuri mobile și imobile și mai multe sume de bani și, ulterior, șantajată și amenințată de către inculpați, în condițiile în care aceștia se cunoșteau între ei, iar unii erau în relații de rudenie.


Astfel, Rada Mincă și Roxana Lider își făceau publicitate în mass-media, unde se prezentau ca "vrăjitoare" sau "clarvăzătoare", arătându-și disponibilitatea unor așa-zise consultații în urma cărora erau contactate de către victime.







Comentează știrea

Eu
15 decembrie 2016
?

Băgate după gratii sau condamnate cu suspendare?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0069 secunde