Vrei o carieră militară? Se fac recrutări la Constanța

491
Vrei o carieră militară? Se fac recrutări la Constanța - vreisadeviimarinarmilitar-1396027573.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, Centrul Militar Zonal Constanța recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ superior, postliceal și liceal. Astfel, la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu sunt disponibile 147 de locuri pentru managementul organizației, dintre care 27 pentru fete, iar la managementul economico-financiar și administrație publică, câte zece locuri, dintre care câte cinci pentru fete. La Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" Brașov sunt disponibile, la Managementul sistemelor de rachete și artilerie, 20 de locuri, dintre care cinci pentru fete, la management în aviație zece locuri, dintre care două pentru fete, iar la managementul traficului aerian, 30 de locuri, dintre care șase pentru fete. 


La Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța, la specializarea Navigație, hidrografie și echipamente navale sunt disponibile 25 de locuri, dintre care două pentru fete. La Academia Tehnică Militară București, la specializarea inginerie sunt 48 de locuri disponibile, dintre care opt pentru fete, în timp ce la calculatoare și tehnologia informației sunt 15 locuri, dintre care patru pentru fete. În sfârșit, absolvenții de liceu pot opta și pentru Institutul Medico-Militar, care scoate la concurs 20 de locuri la specializarea medicină generală, toate pentru băieți. 


În ceea ce privește învățământul postliceal, candidații pot opta și pentru Școala Militară de Maiștri Militari ai Forțelor Navale "Amiral I. Murgescu" Constanța, care scoate la concurs 50 de posturi, dintre care trei pentru fete. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Eveniment : USS Truxtun a părăsit Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.526 secunde