Vrei să cumperi mașină second hand? Ce verificări poți face din fața calculatorului

1353
Vrei să cumperi mașină second hand? Ce verificări poți face din fața calculatorului - 7a8986a5f2599e7e397616d90f36bcc6-1575013381.jpg

Articole recomandate

Cei care vor dori să cumpere o mașină la mâna a doua vor putea verifica ușor și gratuit istoricul înmatriculării unui vehicul, de pe calculator sau telefon.


Cei interesați vor putea afla din fața calculatorului, gratuit, care este situația înmatriculării unei mașini, potrivit unui proiect de act normativ care a primit votul favorabil atât din partea Camerei Deputaților cât și a Senatului, scrie dcbusiness.ro. Aplicația va fi pusă la dispoziția publicului de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).


DRPCIV "realizează, gestionează și pune la dispoziția publicului o aplicație informatică, în mod gratuit, printr-un serviciu on-line, pe pagina proprie de internet, pentru a se verifica situația înmatriculării unui vehicul, precum și motivul suspendării înmatriculării acestuia", se spune în inițiativa legislativă.

La ora actuală, pe site-ul DRPCIV mai poate fi găsit un alt instrument online ce poate fi utilizat gratis. Această aplicație vine în sprijnul celor care doresc un număr de înmatriculare preferențial. Cu ajutorul acestei aplicații se poate verifica valabilitatea unui anumit număr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4087 secunde