Vrei să te faci scafandru? Curs de inițiere la Constanța

191
Vrei să te faci scafandru? Curs de inițiere la Constanța - atentiedoritori-1579723869.jpg

Articole de la același autor

Tinerii care sunt interesați au șansa de a participa, luna următoare, la un curs de inițiere pentru scafandri. Centrul de Scafandri din Constanța organizează, în perioada 27 - 31 ianuarie, selecția pentru admiterea la cursul respectiv, care este planificat să se desfășoare, în perioada 24 februarie - 16 aprilie.


Selecția pentru curs cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală și teste de hiperbarism (barofuncție și toleranță la oxigen). Pentru participare se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvenți de liceu și care își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.


"Absolvenții vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educației Naționale și cel al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care le va permite exercitarea profesiei de scafandru în țările Uniunii Europene", precizează reprezentanții Forțelor Navale Române.


Detalii suplimentare cu privire la metodologia de admitere la cursul organizat de unica instituție de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României sunt disponibile pe site-ul oficial al acesteia
(www.centruldescafandri.ro) în secțiunea "Cursuri".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde