Vremea rea a ucis un om la Constanța

575
2
Gerul năprasnic din ultimele zile a făcut o victimă. Oamenii legii au fost sesizați că într-o casă dărăpănată de pe strada Daciei, din municipiul Constanța, se află trupul neînsuflețit al unui bărbat. Cercetările au evidențiat că acesta făcea parte din rândul oamenilor străzii și se adăpostise printre ruinele imobilului.
Pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, iar cadrele medicale spun că, cel mai probabil, decesul a survenit urmare a hipotermiei. Cu toate acestea, trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii nu au putut stabili identitatea decedatului, întrucât asupra lui nu au fost găsite acte de identitate.
Aceasta este a doua victimă a gerului, la Constanța. În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 19 ianuarie, un alt bărbat, de 38 de ani, a fost găsit fără suflare pe o străduță din Agigea.

Comentează știrea

4D
4 februarie 2012
Alexandru Andronic este un nimeni!

Am cautat pe Google despre Alexandru Andronic si am gasit... alte persoane! Acest "fotbalist" despre care se face mare tam-tam este un nimeni! Am avut sperante in ce priveste promovarea Farului in Liga 1 in sezonul urmator, dar mi-a trecut. Numele "mari" anuntate pana acum ca vor veni la Farul se rezuma doar la... Curca. Mare atentie sa nu retrogradeze in vara in Liga 3... Bine ca promoveaza Viitorul, echipa care salveaza onoarea Constantei!

4D
4 februarie 2012
Scuze

Nu stiu cum a ajuns postarea asta aici...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Doliu în Poliția Constanța
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4063 secunde