Afaceristul Șapera vrea în libertate pentru ca fiul său să nu intre în depresie!

1015
2
Vineri, afaceristul Cristian Șapera a solicitat magistraților de la Curtea de Apel Constanța admiterea recursului împotriva deciziei prin care judecătorii de la Tribunal au dispus prelungirea duratei arestării preventive.
Inculpatul le-a spus judecătorilor că vrea să fie pus în libertate pentru că îi este teamă ca fiul său, de zece ani, să nu facă vreo depresie. Magistrații s-au retras pentru a delibera și, la scurt timp, au decis să-i respingă recursul, urmând ca cercetările în ceea ce îl privește să aibă loc în continuare cu el în stare de arest preventiv.
Anchetatorii îl acuză pe Cristian Șapera, de 26 de ani, din Constanța, administratorul a două societăți comerciale, că în perioada 2009 - 2010, ar fi acționat în numele unei societăți derulând tranzacții comerciale cu mai multe societăți din Bulgaria și din Constanța, ce au ca obiect comerțul cu cereale și materiale de construcții, și nu ar fi evidențiat operațiunile comerciale efectuate în documentele financiar-contabile ale societății.
Totodată, el ar fi întocmit în mod fictiv mai multe documente financiar-fiscale, pentru a atesta în mod nereal efectuarea unor tranzacții intracomunitare cu materiale de construcții.
Toate aceste operațiuni comerciale le-a derulat fără să vireze la bugetul de stat TVA-ul și impozitul pe profit aferent, cauzând astfel un prejudiciu de 943.000 de lei.
În urmă cu câteva zile, doi parteneri de afaceri ai acestuia, Octavian Bobaru și Corin Florian Bobaru, au fost arestați de Tribunalul Constanța pentru instigare la evaziune fiscală.

Comentează știrea

toni
4 februarie 2012
10 ani

la 26 de ani are deja copil de 10 ani

unu
4 februarie 2012
ce vrei ma

asa sunt makidonii...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2242 secunde