Vreți să faceți scufundări alături de scafandrii militari din Constanța? Iată ce condiții trebuie îndeplinite!

54409
Vreți să faceți scufundări alături de scafandrii militari din Constanța? Iată ce condiții trebuie îndeplinite! - x-scufundari-cu-scafandrii-milit-1691059588.jpg
Centrul de Scafandri organizează joi, 10 august, orele 10.00-16.00, pe plaja Modern din Constanța, un atelier de scufundări recreaționale. Persoanele interesate să se scufunde alături de scafandrii militare trebuie, în primul rând, să aibă peste 14 ani, iar în al doilea rând, să răspundă la o serie de întrebări, iar răspunsurile să le transmită instituției. Primele 50 de persoane care vor răspunde corect vor avea șansa să exploreze adâncurile Mării Negre.

Întrebările sunt următoarele:

1. Care este singura instituție din România abilitată în brevetarea scafandrilor profesioniști şi în autorizarea companiilor și instituțiilor care desfășoară activități în domeniul scafandreriei?

2. În ce an a fost înființat Centrul de Scafandri?

3. În ce an a intrat în dotarea Centrului de Scafandri noul Sistem de Scufundare Simulată?

4. Care este adâncimea maximă până la care se pot executa scufundări simulate cu noul Sistem de Scufundare Simulată?

5. Care este capacitatea maximă pentru pregătirea scafandrilor în noul Sistem de Scufundare Simulată (numărul maxim de persoane)?

Răspunsurile vor fi transmise pe adresa de e-mail [email protected], până marți, 8 august, ora 10.00. De asemenea, participanții vor transmite și următoarele date personale de identificare: nume, prenume, serie și număr CI/CNP, vârsta, localitatea de reședință și numărul de telefon.

Concursul este destinat persoanelor cu vârsta minimă de 14 ani, iar câștigătorii cu vârstele cuprinse între 14 și 18 ani se vor prezenta la activitatea de scufundare recreațională însoțiți de un adult.

Participanții la atelierul de scufundări vor parcurge o vizită medicală (măsurarea tensiunii arteriale și a pulsului), realizată de specialiștii de la Centrul de Scafandri. Rezultatele celor înscriși vor fi transmise marți, 8 august, până la ora 14.00, pe adresele acestora de e-mail.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8748 secunde