VW Passat de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră

284
VW Passat de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră - xgardamasina2-1677577705.jfif

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca VW PASSAT, căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

Luni, 27 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, pe D.N.39, în zona localității Agigea, au efectuat controlul asupra unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean român, în vârstă de 58 de ani. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2722 secunde