Motor de barcă, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de Garda de Coastă

175
2
Motor de barcă, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de Garda de Coastă - xmotorbarcafrontiera-1674643348.jfif

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu echipa mobilă și corpul de control din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Duminică, 22 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în cooperare cu echipa mobilă și corpul de control din cadrul A.R.B.D.D., au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere și braconajului piscicol.

Astfel, în zona lacului Razelm, poliţiştii de frontieră au interceptat o ambarcațiune, condusă de un cetățean român, în vârstă de 58 de ani.

În cadrul verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului, neştiind că este căutat de către autorităţile din Suedia.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar motorul în cauză, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, în urma acţiunilor desfășurate, au fost descoperiţi doi cetăţeni români, în vârstă de 50, respectiv 53 de ani, care au pătruns cu ambarcaţiunile în zone strict protejate. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 16.000 lei, pentru acces neautorizat în zona strict protejată, conform prevederilor Legii nr. 82 din 20.11.1993 pentru constituirea Rezervației Biosferei „Delta Dunării”.

Comentează știrea

A.I.C
25 ianuarie 2023
Suedia

Nu sr poate asa ceva se intample in Romania.Cred ca suedezi vrea sa ne faca hotii.Sa fie adevarat.

Therese Poulain
29 ianuarie 2023
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.4122 secunde