Video VIDEO. SEDIU MODERNIZAT la Sectorul Poliției de Frontieră Negru Vodă

388
Reprezentanții Gărzii de Coastă au anunțat finalizarea modernizării și reabilitarea sediului Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, proiect derulat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Sediul modernizat a fost dat în folosință, iar polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă își vor desfășura activitatea într-un sediu modernizat și reabilitat la standarde înalte.



„Prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a început in anul 2021 modernizarea și reabilitarea sediului S.P.F. Negru Vodă. În luna decembrie 2022 lucrările au fost finalizate, iar polițiștii de frontieră își desfășoară activitatea în condiții de lucru moderne, ce le asigură tot suportul logistic necesar”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Proiectul, în valoare totală de 1.661.038 lei a fost finanțat din bugetul de stat și fonduri europene nerambursabile. Acesta a prevăzut reabilitarea totală a construcției anterioare, dotarea acesteia cu sisteme performante de management a clădirii, anvelopare termică, refacerea tuturor spațiilor interioare dar și dotarea cu centrala termică eficientă.



De asemenea, polițiștii de frontieră beneficiază de mobilier nou, spații sanitare decente dar și de birouri și săli de ședințe special destinate asigurării suportului operativ necesar pentru supravegherea și controlul frontierei de stat.



De menționat că, la nivelul structurilor din județul Constanța au fost desfășurate proiecte de modernizare a mai multor sedii, în 2022: proiectul de modernizare și reabilitare termică a sediului Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa, proiectul de reabilitare și modernizare a sistemului termoenergetic al Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, reabilitarea pavilionului administrativ al sediului Centrului de Comandă și Control SCOMAR.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4966 secunde