Mihai Lupu: „Pentru a avea turism de calitate, trebuie dezvoltată cultura la Constanța”

351
1
Mihai Lupu: „Pentru a avea turism de calitate, trebuie dezvoltată cultura la Constanța” - xmihailupucultura1-1672822986.jpg

Articole de la același autor

Constanța poate dezvolta turism de calitate, prin „armonizarea” dezvoltării culturii și turismului, a subliniat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. „Dezvoltând Constanța din punct de vedere cultural, dezvoltăm, automat, și turismul. Aceste două domenii trebuie să se armonizeze, dacă ne dorim un turism de calitate, pe toată perioada anului, nu doar în perioada sezonului estival”, a precizat președintele CJC.

În 2022, la Constanța au avut loc numeroase evenimente culturale de anvergură, ceea ce, dă asigurări Mihai Lupu, se va repeta și în 2023.

„Anul care tocmai s-a încheiat a fost martorul a numeroase evenimente culturale de anvergură și, vă asigur că și în anul 2023, Constanța va fi transformată într-o adevărată capitală a culturii. Astfel de evenimente vor deveni tradiție, pentru că, pe lângă aspectul cultural în sine, ele reprezintă imaginea judeţului Constanţa. În paralel, continuăm lucrările de reabilitare a «Mormântului Pictat Hypogeu», investiție ce se ridică la aproximativ 6,5 milioane de lei și a «Edificiului Roman cu Mozaic», cu o valoare de peste 14 milioane de lei și sperăm să avem, cât mai curând posibil, un contract atribuit pentru execuția de lucrări și pentru «Ansamblul Rupestru Murfatlar». Avem obiective ambițioase, dar știu la fel de bine că am în jurul meu oameni responsabili, capabili și dispuși să lucreze pentru binele comunității”, a afirmat președintele Mihai Lupu. 

Comentează știrea

Numai ei
4 ianuarie 2023
Doar ei

Cultura nu-i "buricada"! La noi se fac "cucultura" si "isterie", nu cultura și istorie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5932 secunde