Preşedintele CJC, Mihai Lupu, prezent la sărbătoarea Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii

172
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, prezent la sărbătoarea Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii - lupuveterani-1668179762.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat, vineri, la ceremonia militară și religioasă, în cinstea Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații.


„Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră, la ceremonia militară organizată în onoarea ostașilor căzuți pe câmpul de luptă. 11 noiembrie reprezintă, atât pentru Armata României, cât și pentru societatea românească, un prilej de a omagia meritele veteranilor de război care, cu prețul vieții, au apărat interesele țării. Această zi este dedicată curajului și victoriei. Ziua Veteranilor este un bun prilej de a vă mulțumi pentru curajul, profesionalismul și devotamentul dumneavoastră, pentru exemplul de loialitate față de țară. Sacrificiul înaintașilor noștri este suprem și mă înclin în fața lor. Tuturor militarilor, celor aflați în rezervă sau în retragere, veteranilor de război, vă urez multă sănătate și mult succes în nobila misiune pe care o aveți! La Mulți Ani!”, a spus Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6823 secunde