Mihai Lupu supraveghează atent lucrările de la podul dintre Năvodari şi Corbu

406
Mihai Lupu supraveghează atent lucrările de la podul dintre Năvodari şi Corbu - cjcpodd-1665150984.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a deplasat vineri la organizarea de șantier a lucrărilor de reabilitare a podului de pe drumul județean DJ 226, dintre localitățile Năvodari și Corbu, din dreptul Rafinăriei Petromodia.

„Mă bucur că lucrările de asfaltare au fost finalizate conform graficului de execuție, așa cum este normal și firesc. În cel mai scurt timp, pe calea de rulare vor fi trasate și benzile de circulație, astfel încât locuitorii județului Constanța, care tranzitează acest tronson de drum, să poată circula în condiții de maximă siguranță. Mulțumesc echipei Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă, pentru acest obiectiv atât de necesar județului nostru”, a declarat Mihai Lupu.

Tot în cursul zilei de vineri, președintele CJC s-a deplasat în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ226A - tronsonul care tranzitează localitatea Nuntași. Lucrările se desfășoară într-un ritm susținut și vor fi finalizate în cel mai scurt timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3263 secunde