Preşedintele CJC, Mihai Lupu, preocupat de lucrările de înnisipare desfășurate la Eforie Sud

117
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, preocupat de lucrările de înnisipare desfășurate la Eforie Sud - lupueforie2-1662485047.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat, marţi, alături de ministrul Mediului, Tanczos Barna, precum și de alți reprezentanți ai industriei de profil, la o întâlnire de lucru desfăşurată în Eforie Sud, ce a avut ca scop prezentarea progresului lucrărilor de înnisipare.
 

„Acest proiect reprezintă un pas firesc în strategia de dezvoltare a litoralului românesc. Interesul tot mai crescut al investitorilor nu face decât să confirme statutul acestei regiuni, dar mai ales potenţialul ei de dezvoltare pentru turiştii români şi nu numai. De aceea, trebuie să avem un masterplan al plajelor românești, foarte bine pus la punct, care să cuprindă cele mai eficiente măsuri pentru a asigura funcţionalitatea acestora şi, bineînţeles, să reflecte rolul administraţiilor publice. În vederea unei cât mai bune colaborări, pentru o dezvoltare cât mai eficientă a turismului pe litoralul românesc, vă asigur în continuare, de tot suportul meu și al instituției pe care o reprezint” , a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.426 secunde