Peste 1.500 de spectatori au participat la Festivalul Cinemascop din Eforie Sud

169
Peste 1.500 de spectatori au participat la Festivalul Cinemascop din Eforie Sud - cinemascop-1660461575.jpg
Ajuns la a cincea ediție anul acesta, Festivalul Cinemascop din Eforie Sud s-a încheiat după șapte zile pline, în care reacțiile pozitive venite din partea vechilor și noilor fani ai festivalului i-au încurajat pe organizatori.

Grădina de vară din Eforie Sud a fost vizitată, între 1-7 august, de peste 1500 de spectatori la proiecțiile de filme europene, 150 de copii la atelierele de creație, iar 120 de persoane s-au bucurat de spectacolul de teatru „Ia mai zi ceva!”, organizat de Centrul Educațional de Arte Performative CEVA.

De asemenea, vizitatorii au putut afla mai multe despre arhitectura poloneză sau designul suedez din expozițiile „Polska Architecture” și „Sustain Able Voices”, oferite de Institutul Polonez, respectiv Ambasada Suediei. Aceste expoziții, precum și „Frenzyforia”, ce se găsește în white cube-ul E T A J on Wheels din grădină, sunt parte din proiectul Eforie Colorat și pot fi vizitate până pe 4 septembrie.

Chiar dacă Cinemascop este acum o tradiție la început de august, grădina de vară este plină de viață pe toată perioada estivală. Proiectul Eforie Colorat, organizat de Asociația Forumul Artelor Vizuale și aflat la a doua ediție, se desfășoară anul acesta până pe 4 septembrie și aduce o serie de peste 200 de evenimente menite să îmbogățească viața culturală a turiștilor și localnicilor din Eforie Sud. Așa că, dacă nu ați ajuns la Cinemascop, vă puteți încă bucura de filme și o sumedenie de alte activități în hub-ul în care s-a transformat grădina de vară din Eforie Sud. Puteți afla mai multe despre programul Eforie Colorat de pe site și paginile de Facebook și Instagram ale proiectului. Despre festivalul Cinemascop – cum a fost la ediția proaspăt încheiată și planurile de viitor – aflați de pe Facebook și Instagram.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4446 secunde