Preşedintele CJC, Mihai Lupu, s-a deplasat în judeţ şi a oferit echipamente micuţilor fotbalişti

106
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, s-a deplasat în judeţ şi a oferit echipamente micuţilor fotbalişti - cjcfotbal-1668947809.jpg
Consiliul Județean Constanța se implică în dezvoltarea fotbalului constănțean, prin finanțarea cu suma de 1.435.432 lei a proiectului „Fotbalul – o punte spre comunitate” al Asociației Județene de Fotbal Constanța. Această finanțare a fost acordată în baza Legii nr. 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice. Astfel, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a deplasat la sfârşitul acestei săptămâni, alături de reprezentanții Asociației, în localitățile Castelu, Medgidia, Cobadin și Ciocârlia, pentru a le oferi copiilor şorturi, tricouri, jambiere și mingi de fotbal.


„Sportul înseamnă sănătate, dedicare și perseverenţă, iar toate aceste considerente împreună cu susţinerea noastră, duc la performanţă. Prin implementarea acestui proiect, instituția pe care o conduc susţine şi promovează sportul, impulsionând tinerii judeţului spre performanță. Bucuria și emoția acestor copii talentați, ce au nevoie de susţinere, este cea mai bună răsplată pentru noi. Felicitări celor de la Asociația Județeană de Fotbal Constanța, pentru că au făcut posibil acest proiect. Cu siguranţă, doar împreună vom reuşi să realizăm lucruri benefice pentru sportivii judeţului nostru”, a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3463 secunde