Week-end negru, pe litoral. Doi bărbați morți și o femeie în stare critică, după ce s-au aventurat în valuri

232
Week-end negru, pe litoral. Doi bărbați morți și o femeie în stare critică, după ce s-au aventurat în valuri - inecati-1598859810.jpg

Articole de la același autor

Ultimul week-end de vară a adus valuri mari pe litoral. Mulți dintre cei veniți la mare au ignorat avertismentele și recomandările salvamarilor. La final, bilanțul este tragic: doi bărbați au murit, o femeie este în stare critică, iar un copil a fost internat în spital cu probleme de respirație. Echipele ISU fac un apel la turiști și constănțeni să nu ignore pericolul.
"O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat sa salveze o viata, pleacă capul în fața neputinței.


Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aer-medical, salvamari au depus eforturi susținute pentru cautarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc. 
Din păcate, doi bărbați au decedat! 


Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des.
Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultam sfaturile când ne spun sa nu intrăm în mare sau când spun sa nu ne îndepărtăm.


Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm sa facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie sa o avem în fata ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă
Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!", transmit reprezentanții ISU Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde