Zece ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat vecinul

317
Zece ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat vecinul - vecin-1333745584.jpg

Articole de la același autor

Marian Vasioi, de 47 de ani, judecat de Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor deosebit de grav, a fost condamnat, vineri, la pedeapsa de zece ani de închisoare. Sentința nu este definitivă. Acesta a fost trimis în judecată pentru că, la începutul lunii noiembrie 2011, s-a luat la ceartă și apoi la bătaie cu un vecin de-al său cu care se uitase la un meci de fotbal și cu care consumase băuturi alcoolice.
Polițiștii de la Secția 3 Rurală Mangalia s-au deplasat în localitatea Limanu, unde i-au identificat pe Marian Vasioi, de 47 de ani, și Mihai Roșca, de 32 de ani, ambii din localitate, care se aflau în stare de ebrietate, cel de-al doilea prezentând răni destul de grave. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, ulterior fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost operată. Medicii au spus că rănile suferite de Roșca i-au pus acestuia viața în pericol.
În urma verificărilor efectuate de anchetatori s-a stabilit că victima locuia cu chirie în locuința lui Vasioi. Conflictul dintre cei doi a fost spontan și a avut loc din cauza consumului excesiv de alcool, agresorul lovindu-l cu un cuțit, de trei ori, în zona toracelui, a feței și a brațului drept.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.534 secunde