Zeci de mii de euro pentru accidente imaginare, la Constanța. Escrocii îi asaltează zilnic pe pensionari

357
Zeci de mii de euro pentru accidente imaginare,  la Constanța. Escrocii îi asaltează zilnic pe pensionari - escrocii-1494259483.jpg
Ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un bărbat din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, a fost apelată, în jurul orei 15.30, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 3.000 de euro. 


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția.


De asemenea, în urmă cu două zile, o femeie de 25 de ani, tot din Constanța, a sesizat Secția 3 cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind sora ei și care i-a spus că a suferit un accident în baie, fiind nevoită să se deplaseze la spital. 


Ulterior, în discuția telefonică a intervenit și un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic și care i-a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a efectua intervenția chirurgicală. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție.


Nu în ultimul rând, tot în urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 70 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 15.40, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 4.000 de euro. 


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3575 secunde