Zeci de percheziţii, dintre care 25 la Constanţa, într-un amplu dosar

131
Zeci de percheziţii, dintre care 25 la Constanţa, într-un amplu dosar - percheziztii-1653588443.jpg
Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus, ieri, în aplicare 70 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, înșelăciune și fraudă informatică.

Descinderile au avut loc în municipiul București (6), precum și în județele Constanța (25), Tulcea (6), Ialomița (1), Călărași (1), Ilfov (2), Prahova (6), Dâmbovița (4), Argeș (17), Brașov (1) și Giurgiu (1).

Din cercetări a reieșit faptul că mai multe persoane, angajate ale unei societăți comerciale, au sustras produse petroliere, prin diferite moduri de operare care implicau utilizarea unor dispozitive electronice, pe care ulterior le-au păstrat pentru consum propriu sau le-au comercializat către terțe persoane.

În urma perchezițiilor, până la acest moment, s-au ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 12.000 litri de produs petrolier, 30 de dispozitive tip telecomandă, 12 dispozitive de transfer combustibil, 38 de telefoane mobile, documente contabile utile cauzei, precum și alte bunuri și documente susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională.

Totodată, la două locații au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sumele de 170.566 de lei, 26.610 euro și 400 de dolari australieni.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune au acordat sprijin și polițiști din cadrul Direcției de Poliție Transporturi, Secțiilor Regionale de Poliție Transporturi București, Craiova și Brașov, precum și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Constanța, Prahova, Tulcea, Călărași, Ialomița, Ilfov și ai Direcției Generale de Poliție a municipiului București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7591 secunde