Zeci de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de FURT

166
Zeci de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de FURT - politiaperchezitie-1478955247.jpg

Articole recomandate

Astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 54 de percheziții la locuințele unor persoane fizice, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat precum și la sediul unei persoane juridice.



"La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureș, efectuează 54 de percheziții (53 la locuințele unor persoane fizice și una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar).", se arată în precizarea Poliției Române. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantități mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care își desfășurau activitatea.

O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub prețul pieței.

Peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La acțiune participă peste 125 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, care sunt sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi și Gruparea Mobilă de Jandarmi "Sabin Motora".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.302 secunde