Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert:"Era să murim! A fost ca la Colectiv"

2137
Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert:

Articole de la același autor

Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert în Bucureşti, iar unii dintre ei au fost striviţi în îmbulzeală, fiind salvaţi de agenţii de pază care i-au tras de sub mulţime şi i-au aruncat afară.


Potrivit Antena3.ro concertul a avut loc, seara trecută, într-o locaţie de strada Băiculeşti din Bucureşti, acolo unde fusese anunţat un concert de trap.

Zeci de tineri, în special adolescenţi şi adolescente, au participat la concert, însă, la un moment dat, s-a creat o îmbulzeală uriaşă, iar tinerii au început să se calce în picioare pentru a ieşi din locaţie.

Imaginile au fost postate pe reţelele sociale de cei care au reuşit să iasă, aceşta postând mesaje precum "Colectiv" sau "Era să murim".


Adolescenţii încearcă să iasă din locaţie şi se calcă în picioare, în timp ce unii dintre copii se află întinşi pe podea, iar agenţii de pază încearcă să îi scoată afară.

La un moment dat, un tânăr a fotografiat o mulţime de pantofi, dar şi sticle sparte şi telefoane mobile împrăştiate pe jos, fotografia fiind însoţită de mesajul "Era să murim!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0426 secunde