Zeci de tone de gunoi din Germania, importate de România în mod mascat erau trecute ca ”ajutoare umanitare”

1926
Zeci de tone de gunoi din Germania, importate de România în mod mascat erau trecute ca ”ajutoare umanitare” - 13256119170038668800496-1700751687.jpg

Articole de la același autor

Peste 36 de tone de deşeuri aduse din Germania cu două autocamioane au fost blocate de autorităţile române să intre în ţară pe la frontiera de vest, constatându-se că şoferii nu deţineau documente pentru astfel de transporturi, conform Agerpres.


La Nădlac II, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin de la Garda de Mediu pentru a stabili legalitatea unui transport de deşeuri din aluminiu. Autocamioonul era condus de un român şi era încărcat cu 18.740 kilograme de deşeuri aduse din Germania pentru o firmă din România.


De asemenea, în judeţul Bihor, la Borş II, a fost verificat un automarfar înmatriculat în România şi condus de un român, care transporta 18.000 kilograme de ”ajutoare umanitare” din Germania.


”În ambele cazuri, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatelor Judeţene din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, stabilind faptul că şoferii nu deţin documente complete necesare importului de deşeuri”, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.


Autorităţile au dispus ca cele două autocamioane să se întoarcă în Germania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2343 secunde