ZI DE ZI ESTE LA FEL! NERVI ÎNTINȘI LA MAXIM, HAOS ȘI CIRCULAȚIE BLOCATĂ. UNDE ESTE POLIȚIA LOCALĂ?

2998
3

Articole recomandate

Orele prânzului sunt un calvar pentru șoferii care trebuie să conducă pe bulevardul IC Brătianu, în zona Liceului Ovidius. Asta pentru că, la finele programului, părinții vin să își ia copiii de la școală, cu mașini mai mari sau mai mici, parcate pe trotuar, limitând accesul și dreptul pietonilor de a circula în siguranță, sau chiar pe benzile 1 și 2, paralizând la propriu traficul în zonă. 


Problema nu ar fi numai ambuteiajele care se produc cu perseverență în fiecare zi de luni până vineri, ci și haosul aferent, respectiv claxoane, țipete, nervi întinși la maxim, și chiar înjurături ca la ușa cortului. 


Și atunci, dată fiind situația de față, întrebarea logică este: Ce face Poliția Locală? 


De menționat că astăzi, un cititor ne-a semnalat că a încercat să sune la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, pentru a reclama problema, dar niciun răspuns.   


Comentează știrea

Borat
8 noiembrie 2017
Hmm

Dragi tovarăși reporteri Cuget Liber este ceea ce vedeți pe fereastra redacției dar de ce nu comentați și despre podul de la Cora unde autoritățile au suspendat lucrările sau despre noul sens giratoriu de la Doraly in care nu se mișcă nimic dar au avut grija sa sugrume circulația prin marcaje rutiere Ce spuneti de noua asfaltate între sensul giratoriu de la câmp și cel de la Cora pe Dezrobirii unde șoseaua era foarte buna ? Msi ieșiți pe teren și vedeți ce se întâmpla dragi reporteri

Ion
8 noiembrie 2017
Trafic

Sa semnalezi traficul doar dintr o anumita zona e inutil. Tot orasul este dat peste cap nu numai la icil. Sa fie clar ca nu se gandeste nimeni la aspectul asta , se lasa in voia sortii. Atat timp cat se elibereaza autorizatii de constructie a unor blocuri de 20-40 apartamente ai caror proprietari vor folosi o strada deja ultra sufocata atunci nu mai raman decat sa dam din umeri

Sorin Georgescu
8 noiembrie 2017
Dragi reporteri, sunteti obiectivi!?

Parca zilele trecute denigrati politia locala intr-un articol, mentionand ca sunt o institutie care isi desfasoara activitatea abuziv, lucru ptr care s-au depus plangeri penale. Pai daca actioneaza abuziv, de ce faceti apel la ei!!??

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1957 secunde