ZI NEAGRĂ! Trei români și-au găsit sfârșitul la secția de votare

289
ZI NEAGRĂ! Trei români și-au găsit sfârșitul la secția de votare - actiunialegeri-1574593643.jpg

Articole recomandate

Trei oameni și-au pierdut viața în primele ore ale zilei, în cadrul procesului de vot: un doljean a decedat chiar în interiorul secției de votare, o altă persoană în vârstă din Dolj a decedat lângă secția de vot, iar la Buzau un bărbat a murit la scurt timp după ce a pus ștampila pe buletinul de vot. 


Mai multe persoane în vârstă au avut nevoie de îngrijiri medicale în diverse secții de vot din țară.


UPDATE. Un alt bărbat din Dolj a murit, duminică, după bărbatul de 80 de ani din comuna doljeană Amărăștii de Sus care a decedat așteptând să voteze. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, unui bărbat de 81 de ani din Apele Vii i-au fost acordate îngrijiri medicale, după ce și-a pierdut cunoștința lângă secția de votare din localitate.

"Unui bărbat de 81 de ani, din Apele Vii, i-au fost acordate îngrijiri medicale, după ce și-a pierdut cunoștința, in timp ce acesta se afla in apropierea secției de votare din localitate. Din nefericire și în acest caz a fost declarat decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Sus, a murit, duminică, în secția de votare din localitate, informează RealitateadeCraiova.net.

Acestuia i s-a făcut rău, potrivit IPJ Dolj, a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul. Bărbatul nu a mai apucat să voteze.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9665 secunde