Zi tristă pentru Poliția Constanța. Au mai pierdut un coleg de nădejde

643
Zi tristă pentru Poliția Constanța. Au mai pierdut un coleg de nădejde - candela14831012301484745570-1546933660.jpg

Articole de la același autor

Poliția Constanța a pierdut ieri încă un coleg. Agentul șef principal de poliție Gabriel Țurcanu a pierdut lupta cu boala, ieri, și a plecat la cele sfinte. Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au transmis un mesaj dureros.

"Cu profundă tristețe anunțăm plecarea timpurie dintre noi a colegului și prietenului nostru agent șef principal de poliție Țurcanu Gabriel, în vârstă de 47 de ani care, la data de 7 ianuarie a.c., a încetat din viață.

Agentul de poliție își desfășura activitatea în cadrul Compartimentului de Ordine și Siguranță Publică al Poliției stațiunii Neptun. Precizăm faptul că și-a desfășurat activitatea în structurile de poliție constănțene, începând cu data de 1 aprilie 2006, anterior activând în cadrul jandarmeriei.

Polițistul a fost un profesionist și un bun coleg iar trecerea prematură în neființă a lăsat în sufletele noastre sentimente de mare tristețe și regret.

Colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmite sincere condoleanțe și întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Gabi!", au anunțat colegii agentului șef Gabriel Țurcanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Eveniment : Emil Brumaru a murit!
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Actual : DOLIU ÎN LUMEA UNIVERSITARĂ!
Pagina a fost generata in 0.7409 secunde