Ziua Copilului, sărbătorită în sânul Jandarmeriei

432
Ziua Copilului, sărbătorită în sânul Jandarmeriei - de1cc7002631e0643a540bf907a36562.jpg
Astăzi, cu ocazia Zilei Copilului, jandarmii constănțeni organizează o serie de manifestări la care sunt invitați să participe toți copiii constănțeni curioși să cunoască mai multe despre tainele muncii de jandarm.
Prin urmare, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța, începând cu ora 11, sunt așteptați 70 de elevi ai Școlilor cu clasele I-VIII "Mihai Viteazu" și "Remus Opreanu", din Constanța, cărora le va fi prezentat un program special, ce va cuprinde exerciții demonstrative, o expoziție cu tehnică de luptă, vizionarea unui film de prezentare în clubul unității și vizitarea Sălii Tradițiilor.
Începând cu ora 9, manifestări asemănătoare vor avea loc și la Gruparea Mobilă de Jandarmi (GMJ) "Tomis". "Ofițerii și subofițerii din cadrul unității noastre vor dona rechizite școlare, haine, jucării și alte bunuri, care vor fi împărțite astăzi de voluntarii de la «Crucea Roșie», copiilor din comuna constănțeană Vulturu", a declarat purtătorul de cuvânt al GMJ, lt. Codrin Popoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Jandarmeria Română, la oră de bilanț
Pagina a fost generata in 0.333 secunde