Ziua Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" / Klaus Iohannis și Gabriel Oprea, prezenți la eveniment

269
1
Ziua Regimentului 30 Gardă

Articole de la același autor

S-au împlinit 155 de ani de la înființarea primei unități de gardă din Armata Română modernă - Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul". Prezenți la evenimentul aniversar sunt președintele Klaus Iohannis, premierul interimar Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naționale - Mircea Dușa, dar și șeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă.


Klaus Iohannis, într-un mesaj pentru armată, a ținut să precizeze că "De la soldat la ofițeri, toți sunt adevărați profesioniști". Cu acest prilej, drapelul Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" va fi decorat cu Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler .






Comentează știrea

const
1 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9759 secunde