Ziua Rezervistului Militar, sărbătorită de pompierii constănțeni

40
1
Ziua Rezervistului Militar, sărbătorită de pompierii constănțeni - militarisua44700200-1401443794.jpg

Articole de la același autor

Instituirea Zilei Rezervistului Militar exprimă aprecierea autorităților și societății române față de cadrele militare în rezervă și în retragere care și-au servit cu devotament și onoare țara. Istoria consemnează fapte memorabile ale militarilor pe câmpul de luptă și pe frontul nevăzut, care au contribuit la apărarea patriei și a valorilor națiunii române.

Amintirile celor care sărbătoresc Ziua Rezervistului Militar ar putea să umple volume întregi. Cândva, pompierii trecuți în rezervă, dornici să salveze vieți omenești din furia flăcărilor, mai păstrează încă amintirea misiunilor complexe la care au participat și care i-au marcat.

Astfel, pompierii rezerviști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au participat la aniversarea, în avans, a Zilei Rezervistului, care se sărbătorește sâmbătă, 31 mai.

Încă pasionați de munca ce a făcut atâtea decenii parte din viața lor, în cadrul întrunirii, foștii pompieri militari au depănat amintiri, au discutat despre diferitele intervenții pe care le-au avut în decursul carierei, dar și despre câte vieți omenești au salvat. 



Comentează știrea

GIM
31 mai 2014
Avem eroi legendari!

Video / Imnul: "EROI LEGENDARI" realizat de MCP Press Agency. https://www.youtube.com/watch?v=vhGhnhPOS7w

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2718 secunde