Ziua și furtul! Tânăr de 20 de ani, arestat de polițiștii constănțeni

274
Ziua și furtul! Tânăr de 20 de ani, arestat de polițiștii constănțeni - furtmangalia-1506440869.jpg

Articole de la același autor

La 20 de ani, când unii tineri au un job, ori sunt studenți, un bărbat din Mangalia își ocupă timpul furând. Pot confirma oamenii legii care, în urma unor cercetări amănunțite în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. 


Polițiștii spun că, timp de cinci zile, între 15 și 19 septembrie, acesta ar fi sustras componentele a 10 panouri solare aflate pe acoperișul unui hotel din Mangalia.


Ajutați de lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, polițiștii constănțeni au percheziționat locuința tânărului. Aici, bănuielile li s-au confirmat, căci au găsit o parte din componentele de cupru sustrase de la instalațiile solare ale respectivei unități de cazare.


Prejudiciul în valoare de 37.381 de lei a fost recuperat în proporție de 10%. 


Fapta bărbatului nu va rămâne fără consecințe, motiv pentru care polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.963 secunde