Afaceri adevărate: ce alegi, 1 leu sau 10 lei?

438
Afaceri adevărate:  ce alegi, 1 leu sau 10 lei? - afaceriadevaratejpeg-1387369089.jpg

Articole recomandate

Un om de afaceri se află la frizerul lui. Conversau ei, ca de obicei, când deodată observă un tânăr cam ciudat pe trotuar.

- Ăsta este Șapcă, așa îi zicem noi, că poartă tot timpul șapca aia caraghioasă pe cap! E unul din cei mai idioți oameni pe care i-am întâlnit eu! Stai, o să-ți demonstrez... Hei, Șapcă! strigă frizerul. Hai până aici!

Băiatul se apropie cu capul plecat. Frizerul scoase o hârtie de 1 leu și o hârtie de 10 lei și-i spuse băiatului că poate să o ia pe cea pe care o dorește.

Șapcă se uită la amândouă hârtiile și după câteva secunde o alege pe cea de 1 leu. Frizerul zâmbește și-i zice omului de afaceri:

- Ei, ați văzut? Sunteți om de afaceri... ați mai întâlnit așa prostie în viața dumneavoastră?

Omul de afaceri a rămas într-adevăr mirat. După ce a terminat cu tunsul, la ieșirea din frizerie l-a întâlnit din nou pe Șapcă. Foarte curios, l-a întrebat de ce a ales hârtia de 1 leu și nu pe cea de 10 lei?

Cu o licărire în ochi, băiatul a răspuns:

- De câte ori are un client important, domnul frizer mă cheamă și mă pune să aleg una dintre cele două hârtii: de 1 leu și de 10 lei. Dacă aș lua hârtia de 10 lei, altă dată nu m-ar mai chema!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Fun : Cum află un bețiv drumul spre casă
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Fun : Cum apare copilul pe lume
Pagina a fost generata in 0.2901 secunde