HOROSCOP

188
HOROSCOP - horoscop-1387433670.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiți atent cu persoanele care vă însoțesc. După-amiază puteți să rezolvați o problemă de natură senti-mentală.

Taur: În prima parte a zilei sunteți foarte activ și sociabil. Reușiți să vă păstrați optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. Profesional, stați bine.

Gemeni: Aveți sufi-cientă energie pentru a începe noi activități pentru familie și casă. Partenerul de viață și familia vă sprijină. De aceea trebuie să fiți mai încrezător!

Rac: Sunteți apreciat pentru entuziasmul de care dați dovadă la locul de muncă. Vă simțiți bine la o întâlnire cu prietenii și este posibil să fiți invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiți cumpătat.

Leu: Dimineață luați o hotărâre prin care vă schimbați tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniți cu câțiva prieteni. Puteți să vă ocupați de probleme financiare. Încercați să evitați orice fel de speculații.

Fecioară: Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru inves-tiții, afaceri și călătorii în interes personal.

Balanță: Vă îmbunătățiți considerabil situația financiară. Luați bani atât de la serviciu, cât și dintr-o afacere. Aveți ocazia să faceți o investiție rentabilă, pe termen lung.

Scorpion: Aveți încredere în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscați prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie.

Săgetător: Astăzi dați dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să țineți sea-mă de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază s-ar putea ca partenerul de viața să vă reproșeze că nu vă ocupați destul de problemele casei.

Capricorn: Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeți o perioadă prea bună. Căutați noi surse de venituri! Spiritul de aventură și optimismul vă determină să vă asumați riscuri.

Vărsător: Treceți mai ușor peste grijile cotidiene, grație entuziasmului și optimismului cu care începeți ziua. După-amiază faceți planuri pentru o călătorie mai lungă îm-preună cu persoana iubită.

Pești: Vă sfătuim să acordați mai multă aten-ție celor apropiați, pentru că s-ar putea să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Este cazul să fiți mai prudent. Astăzi sunteți predispus la greșeli și există riscul să pierdeți bani!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3395 secunde