HOROSCOP

251
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1386709089.jpg

Articole recomandate

Berbec: Plin de energie cum ești reușești să pui în mișcare un proiect ce părea de-a dreptul imposibil de pus în practică. Știi cu cine să vorbești și ce să spui pentru a primi răs-punsurile dorite.

Taur: Astăzi este indicat să te controlezi și să nu iei decizii sub impulsul de moment. Te dovedești vanitos peste măsură, iar acest lucru nu te ajută foarte mult să îți rezolvi problemele.

Gemeni: Te apuci de mai multe lucruri în același timp crezând că poți face extrem de multe lucruri într-un timp scurt și realizezi în cele din urmă că nu ești vreun super erou.

Rac: De obicei știi când trebuie să te oprești cu întrebările, dar astăzi exagerezi așa că un prieten se poate simți jignit de atitudinea ta. Trebuie să îți schimbi maniera de abordare.

Leu: Sfatul unei persoane mai în vârstă se dovedește o adevărată binecuvântare în relația ta amoroasă. Reușești să restabilești liniștea punând în aplicare ce ți-au spus alții.

Fecioară: Dacă nu ești încă implicat într-o relație, astăzi ai șanse reale să cucerești pe cineva cu personalitatea ta enigmatică. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la semnalele pe care le primești din jur.

Balanță: Auzi niște zvonuri de-a dreptul îngrijorătoare și înainte să te aventurezi în a lua vreo decizie despre viața ta profesională, asigură-te că ceea ce auzi este adevărat.

Scorpion: Respecți regulile impuse de alții, doar pentru că ai impresia că așa se menține ordinea. Atunci când ești condiționat de tot felul de legi nu mai ești capabil să îți afirmi personalitatea.

Săgetător: Situația ta sentimentală este de-a dreptul incertă astfel că nici sta-rea ta psihică nu este chiar bună. Cauți explicații pentru comportamentul deosebit de rece al partenerului, ba chiar ai momente când te învinovățești.

Capricorn: Un membru al familiei îți cere părerea cu privire la o activitate și în loc să fii sincer, îi spui ceea ce vrea să audă pentru a nu-l răni. Din păcate nu îi faci tocmai o favoare.

Vărsător: O deplasare în interes de serviciu aduce rezultate mai bune decât te-ai fi gândit. Afli niște vești cu privire la o promovare și mândria îți crește în mod automat.

Pești: Persoanele din familie și chiar prietenii sunt total nemulțumiți de faptul că tu nu mai ai deloc timp liber. Te dedici doar muncii, iar atunci când nu muncești te ocupi de o activitate ce nu îți aduce profit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2875 secunde