HOROSCOP

222
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1386857336.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ceea ce pentru alții definește perfecțiunea, pentru tine nu este nici pe departe un motiv de în-cântare. Oricât de mult ar fi cei din jur încântați de partenerul tău de viață, tu ai multe nemulțumiri.


Taur: Dacă ar fi să alegi între familie și o persoană pe care o placi, bineîn-țeles că ai alege mereu familia pentru că în iubire nu mai crezi de multă vreme. Astrele îți pregătesc o surpriză majoră astăzi. 


Gemeni: Primești câteva responsabilități în plus și acest lucru te enervează peste măsură căci după cum observi ești nevoit să faci mun-ca altora. 


Rac: Pe plan profesio-nal întâmpini tot felul de probleme, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Ți se fac multe promisiuni astăzi și nici măcar una nu ți se pare de încredere. 


Leu: Cultivi o legătură cu o persoană care pare extrem de competentă pe dome-niul tău de activitate și chiar tragi speranțe că te-ar putea învăța unele lucruri pe care tu nu le știi.


Fecioară: Cum nimeni nu îți dădea vreo șansă într-un domeniu total nou pentru tine, acum este momentul să le dovedești că oricine se poate înșela. Te descurci extrem de bine, ba chiar primești aprecieri de la colegi. 


Balanță: Te preocupă cifrele și în mod special modul în care un membru al familiei își risipește veniturile. Deși ești conștient că nu ar trebui să fie problema ta, tu vrei să descifrezi misterul


Scorpion: Mare atenție la modul în care gestionezi un conflict cu o persoană ce nu te place absolut deloc. Vei observa niște reacții extrem de agresive la care nu prea știi cum să reacționezi.


Săgetător: Oferi zâmbete și cuvinte de mare înțelepciune celor din jur, însă atunci când chiar tu ar trebui să respecți ceea ce spui se pare că uiți cu desăvârșire de partea ta plină de tact.


Capricorn: Nici nu îți dai seama cum ajungi să fii responsabil de un grup la locul de muncă și de aici până la panică mai este un singur pas. Te temi că vei eșua în încerca-rea ta de a face pe liderul.


Vărsător: Ai niște idei năstrușnice când vine vorba despre decorarea locuinței de Crăciun și abia aștepți să le spui celor dragi. Din păcate, ideile tale nonconformiste sunt respinse de la bun început.


Pești: Ultima dată când te-ai lăsat purtată de intuiție ai făcut conexiuni greșite și cei din jur s-au simțit jigniți. Ți se cere din nou să îți spui părerea cu privire la o situație familială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.3269 secunde