Cele mai trăsnite cereri de despăgubire

828
Cele mai trăsnite cereri de despăgubire - e1aacd124579104d8e267cbb5b019d77.jpg
Există în Statele Unite un pre-miu numit după Stella Liebeck - de 81 ani - care a dat în judecată McDonalds pentru că și-a vărsat în poală o ceașcă de cafea și a câștigat 2,9 milioane $... E cunoscut faptul că americanii se dau în judecată pentru orice prostie, dar cele de mai jos depășesc înțelegerea umană, cel de pe primul loc e pur și simplu un scenariu SF...

Citiți și vă minunați:
- Locul 5 - Kathleen Robertson, Austin, Texas, a primit o despăgubire de 780.000 de dolari. Ea și-a fracturat glezna într-un magazin de mobilă, după ce s-a împiedicat de un băiețel care alerga prin magazin. Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului, având în vedere că boracul era chiar copilul doamnei Robertson!
- Locul 5 - Carl Truman, de 19 ani, care a câștigat 74.000$ și cheltuieli pentru îngrijiri medicale, după ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mâna lui. El se băgase pe sub mașină ca să fure roțile mașinii, iar vecinul care era la volan nu l-a văzut și a plecat din parcare...
- Locul 5 - Terrence Dickson, din Bristol Pennsylvania, care, după ce a spart o casă, a vrut să iasă prin garaj, dar ușa acestuia era stricată... și ușa de acces în casă se închisese automat în urma lui. Proprietarii erau în vacanță, așa că hoțul-minune a rămas închis opt zile în garaj, hrănindu-se doar cu o ladă de Pepsi și un sac de mâncare pentru câini. El a dat în judecată casa de asigurări a proprietarului, pentru că situația i-a cauzat stres și a câștigat 500.000$.
- Locul 4 - E ocupat de Jerry Williams, din Little Rock Arkansas, care a fost mușcat de fund de câinele vecinului, care era legat în curtea respectivului vecin. El nu a câștigat decât 14.500$, pentru că juriul a considerat că dl. Williams a provocat un pic acest incident, sărind gardul și trăgând cu o pușcă cu alice în câine...
- Locul 3 - Domnișoara Amber Carson, din Lancaster, Pennsylvania, care a alunecat pe o baltă de sifon într-un restaurant, rupându-și noada. Treaba e că balta fusese făcută chiar de domnișoara respectivă, care aruncase un pahar cu sifon în capul prietenului ei, și probabil ratase... A câștigat 113,500 $.
- Locul 2 - Kara Walton, din Claymont Delaware, a încercat să intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plăti 3,5 USD la intrare, a alunecat și și-a spart doi dinți. A dat în jude-cată clubul și a câștigat 12.000 $ și cheltuielile stomatologice.
- Locul 1 și coroniță - Merv Grazinski, din Oklahoma City, care a cumpărat o rulotă cât o casă și, când se deplasa pe autostradă, a fixat viteza pe automat și s-a dus în spate să-și facă o cafea... Rulota a ieșit bineînțeles de pe autostradă și a căzut în șanț. El a dat în judecată compania care a fabricat rulota pentru că nu a specificat în manualul de utilizare că nu trebuie să părăsească volanul în timp ce merge... A câștigat 1.750.000$ și o nouă rulotă, iar compania a modificat manualul de utilizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5127 secunde