Conversație intelectuală

684
1

Articole recomandate

Făt Frumos merge la psiholog și îi spune că nu are deloc succes la femei. Psihologul îi face un set de teste specifice și îi spune:

- Făt Frumos, tu ești băiat deștept, cult, frumos, dar tu ai o problemă mare: nu știi să comunici cu femeile. Uite, îți recomand să procedezi așa: te duci într-o discotecă, îți iei o bere și te uiți de jur-împrejur. Când te hotărăști la o femeie anume, te uiți fix la ea; ea se va simți privită, îți va întoarce privirea și atunci te duci la ea, o întrebi cum o cheamă, ce mai face, ce dorește să bea și de aici totul este ușor…

Merge Făt Frumos la o discotecă, ia o bere și se uită de jur împrejur. Vede o blondă impecabilă și o fixează cu privirea. Ea se simte privită și îi întoarce privirea. Făt Frumos își zice:

- Ar trebui să mă duc la ea, dar nu pot acum, mai stau puțin, mai iau o bere…

Când în sfârșit se hotărăște, brusc blonda se duce la WC. O așteaptă Făt Frumos la ușă 5, 10, 20, 30 de minute, după care se enervează și pleacă. Imediat blonda iese din WC, îl remarcă și îl ajunge din urmă:

- Salut! zice ea.

- Salut! zice Făt Frumos

- Pe mine mă cheamă Ileana Consânzeana! Pe tine cum te cheamă?

- Făt Frumos!

- Ce mai faci, Făt Frumos?

- Bine…

- Bei ceva, Făt Frumos?

- Mda, o bere.

Și Ileana îi cumpără o bere. Se instalează o tăcere penibilă, în care Făt Frumos se tot gândea ce să mai zică…

După vreo juma de sfert de oră de tăcere, Făt Frumos își ia inima în dinți și spune:

- Și zi așa… te-ai căcat…

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5963 secunde