De ce să nu renunți niciodată (II)

373
De ce să nu renunți niciodată (II) - decesanurenunti-1504182112.jpg

Articole recomandate

Charlie Chaplin a fost inițial respins de către șefii de la Hollywood pentru că pantomima sa a fost considerată "un nonsens".

v v v

Beethoven mânuia penibil vioara, iar profesorul său a spus despre el că "nu există nicio speranță să devină compozitor".

v v v

Sidney Poitier a fost "răsplătit" astfel de către directorul de casting după prima sa audiție: "De ce nu te oprești din a face oamenii să își piardă timpul și nu te duci să te faci spălător de vase sau ceva?". A fost momentul în care, își amintește Poitier, a decis să își dedice viața actoriei.

v v v

Rodin era considerat cel mai slab elev din școală, iar tatăl său s-a exprimat tranșant: "Am un idiot drept fiu". A fost respins de trei ori la admitere la Ecole des Beaux-Arts.

v v v

Stravinsky a fost izgonit din Paris de către critici și de către publicul furios după premiera operei "Încoronarea primăverii".

v v v

Jack London a primit șase sute de respingeri din partea editorilor înainte de a vinde prima sa poveste.

v v v

Jerry Seinfeld "a înghețat" pe scena clubului în care a avut loc prima sa reprezentație și nu a fost capabil să scoată vreun cuvânt. Batjocorit de public, a revenit noaptea următoare și și-a terminat numărul în aplauze frenetice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 August 2017
Stire din Fun : Cu ce sunt aduși copiii la școală
Miercuri, 30 August 2017
Stire din Fun : Dedicație la radio
Luni, 28 August 2017
Stire din Fun : Logică  de român adevărat
Vineri, 25 August 2017
Stire din Fun : Definiția rurală a bursei
Pagina a fost generata in 1.0094 secunde