Exemplar unic! Anunţ matrimonial, scris de un bărbat

316
Exemplar unic! Anunţ matrimonial, scris de un bărbat - exemplarunic2-1599826796.jpg

Articole recomandate

Bună, numele meu este Kebedeh, sunt un tânăr etiopian din Bahir, dornic să găsească o femeie pe măsura micilor sale pretenţii alături de care să înceapă o relaţie de lungă durată pentru amor sporadic.

Am 1,72 m înălţime şi 37 kg, dar de o lună urmez o dietă strictă, ce mă va ajuta să scap de kilogramele în plus. Acum trei luni, am terminat Colegiul de Vânătoare cu Arcul şi Alte Arme cu Coardă, specializarea Praştie. În prezent, mă pregătesc pentru un masterat în domeniul Traiectoria Ghindelor şi a Bilelor de Rulment - Calcul Exponenţial.

Printre pasiuni, enumăr două vecine şi, accidental, un verişor, muzica formaţiei Stomp şi antricotul de antilopă frăgezit de o leoaică gestantă. Practic alergatul în aer liber, mâncatul în aer liber, dormitul în aer liber şi sexul outdoors. Cu toate astea, bănuiesc că sunt un om de casă. Vorbesc fluent.

Visul vieţii mele este să câştig cursa de 10.000 de metri la Olimpiadă, vis ce ar fi fost perfect realizabil dacă n-ar mai fi existat încă trei milioane de etiopieni care să-şi dorească acelaşi lucru. Vreau o doamnă cultivantă de rădăcinoase, suficient de atrăgătoare pentru a putea fi utilizată drept momeală, de preferinţă cu studii antropologice (mă rog, dacă nu asupra ei, măcar asupra unei rude de gradul întâi).

Nu contează vârsta, dar vor avea întâietate cele care şi-o cunosc.

Dacă te recunoşti în descrierea mea, înseamnă că viaţa a fost nedreaptă cu tine şi eu sunt ultima şansă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
Stire din Fun : Polițiștii și capitalele europene
Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
Stire din Fun : Talentul de a scoate din minţi o femeie
Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
Stire din Fun : Cum alungi spiritele rele, varianta modernă
Vineri, 11 Septembrie 2020
Stire din Fun : Clasa I pe naiba, nici măcar low cost!
Pagina a fost generata in 1.3197 secunde