Femeile, întotdeauna adorabile…

1095
Femeile, întotdeauna adorabile… - sotie-1321022308.jpg

Articole recomandate

Femeile sunt niște făpturi drăguțe, care nu se supără aproape niciodată. Și, și atunci când se supără, o fac atât de delicat, încât, practic, nici n-ai cum să-ți dai seama. Dovadă stau și replicile de mai jos, cu care orice bărbat care nu e gay se întâlnește zilnic, și din care doar niște paranoici ar putea deduce că nevestele lor au capsa pusă, când, în mod absolut evident, ele "n-au nimic".

1. "Măcar pune-o-n chiuvetă, dacă n-o speli"

E într-o dispoziție mai mult decât neprietenoasă, lucru pe care poți să-l deduci cu oarecare ușurință și din faptul că nici n-ai terminat de mâncat. Are ca variante și alte replici la fel de drăguțe, cum ar fi: "Măcar pune-le în coșul de rufe, dacă tot le spală proasta", "Măcar descalță-te, dacă tot șterge servitoarea după tine", deși știm cu toții că asta n-ar îmbunătăți cu nimic situația.

2. "Ce sunt șosetele alea de lângă scaun?"

Deși abil formulată, această întrebare nu are decât un singur răspuns logic, o dată ce șo-setele de lângă scaun sunt, de regulă, chiar șosete, și mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O întrebare cu ceva mai multă logică ar fi: "Cine sunt șosetele alea de lângă scaun?".

3. "O colegă de-a mea a mers cu prietenul ei la teatru"

Bineînțeles că această prietenă ori nu există, ori că, de fapt, a stat acasă și și-a făcut de lucru prin bucătărie, în timp ce prietenul ei (dacă, totuși, acesta există) s-a uitat la meci. Și chiar dacă, prin absurd, lucrurile au stat întocmai, tot nu reușești să înțelegi de ce te-ar interesa, așa că, logic, întrebi: "Și?". Răspuns: "Și nimic".

4. "Asta nu puteai s-o pui acolo?"

Să spunem că știi ce reprezintă "asta", deși, de cele mai multe ori, e greu să ghicești, o dată ce tu ești în baie, iar ea în sufragerie. Deci, știi ce e "asta", dar nu știi unde e "acolo". Întrebi: "Unde?". Răspuns: "Nu mai contează".

5. "În seara asta iar te duci la bere?"

N-ai mai fost de o săptămână și nici nu intenționai să te duci astăzi. Când, însă, ea știe mult mai bine decât tine ce-ai de gând, nu mai ai nicio șansă. Răspunzi, timid: "Nu".

Te crede imediat: "E, nu!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Bei prea multă cafea când (II)
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Taurul comunal
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Orgasmul la femeie
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 1.7978 secunde