HOROSCOP

427
HOROSCOP - astrologie-1327077339.jpg
Berbec: Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile.

Taur: Puteți avea un succes deosebit la întâlni-rile de afaceri. Sunt bine aspectate și relațiile cu familia și prietenii. Dimineață vă întâlniți o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de tine pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp pentru că vei eșua în ambele.

Rac: Dacă folosești cuvintele pe post de arme, atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Fii rezonabil. Ești pregătit astăzi în domeniul tău și nu vei accepta o a doua părere.

Leu: Sunteți irascibil și s-ar putea să îi spuneți partenerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Fecioară: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoa-re pe care vi-l doriți de multă vreme.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Se pare că relațiile parteneriale sunt încordate din cauza unor neînțelegeri. Înainte de a face promi-siuni familiei, vă recomandăm să vă analizați cu luciditate posibi-litățile financiare.

Capricorn: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Sunteți nerăbdător să terminați o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiți, ca să nu faceți greșeli care vă vor costa bani și energie!

Pești: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2228 secunde